Versterk je club met de workshops van Rabo ClubSupport

Versterk je club met de workshops van Rabo ClubSupport

Gepubliceerd op 9 oktober 2024

Veel sportverenigingen staan voor dezelfde uitdagingen: verduurzaming, het aantrekken en behouden van vrijwilligers, en het vinden van geschikte sponsoren. Gelukkig biedt Rabo ClubSupport een uitkomst. Van maandag 18 tot en met donderdag 28 november organiseren zij een reeks online workshops die speciaal zijn ontworpen om clubs te helpen bij het aanpakken van deze uitdagingen.

Waarom deelnemen aan de workshops van Rabo ClubSupport?
De online workshops bieden niet alleen kennis van deskundige sprekers, maar ook de mogelijkheid om van andere clubs te leren. Door samen te komen in een virtuele omgeving, krijg je de kans om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Zo kun je direct na de workshop nieuwe ideeën toepassen binnen jouw club.

Welke thema’s komen aan bod?
Denk aan thema’s zoals:

  • Verduurzaming van je clubaccommodatie
  • Vrijwilligersmanagement: hoe behoud je een sterk vrijwilligersnetwerk?
  • Sponsorbeleid: meer sponsoren aantrekken voor je club

Schrijf je snel in
Geïnteresseerd? Bekijk het volledige aanbod aan workshops via de onderstaande link en meld je aan. Let op: het aantal deelnemers per workshop is beperkt, dus wees er snel bij om zeker te zijn van je plek!

Over Rabo ClubSupport
Rabo ClubSupport is een initiatief van Rabobank dat sport- en cultuurverenigingen helpt om toekomstbestendig te blijven. Samen met partners zoals NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, Uniek Sporten en diverse sportbonden, zet Rabo ClubSupport kennis, netwerk en financiële middelen in om clubs te ondersteunen. Ontdek meer op www.raboclubsupport.nl.

Mis deze kans niet om je club verder te versterken en meld je vandaag nog aan voor de workshops van Rabo ClubSupport!