Vacature Allround Financial
Vacatures

Vacature Allround Financial

Gepubliceerd op 21 april 2023

Wij zijn op zoek naar een Allround Financial voor 32-38 uur.

Ben jij communicatief sterk, analytisch en nauwkeurig? Voel jij je thuis in een dynamische, informele werkomgeving in de sport en heb je de nodige ervaring? Reageer dan snel op deze afwisselende rol als allround financial bij de Nederlandse Volleybalbond!

Jouw nieuwe functie

Op onze afdeling Financiën is ruimte voor nieuw talent! Word jij blij van een divers takenpakket waarin je ook wordt uitgenodigd om mee te denken over hoe processen en activiteiten in de toekomst verbeterd kunnen worden? Check! Met jouw uitstekende communicatievaardigheden en verbindend vermogen ben je een goede sparringpartner voor je teamleden. Samen met je collega’s werk je graag aan een correcte uitvoering van het gehele financiële proces van de bond. Vanuit een positieve insteek denk je kritisch mee in processen en een efficiënte werkwijze. Het is een plus als je enthousiast wordt van data-analyse en je draait je hand niet om voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden. De afdeling is in ontwikkeling en om de volgende stappen te zetten dienen er werkbeschrijvingen te komen en procesverbeteringen doorgevoerd te worden. Door proactief op zoek te gaan naar kansen en samen met de afdeling te werken aan een optimaal resultaat, ga jij het verschil maken in deze functie!

Wat ga je precies doen?

Op zoek naar een rol waarin je zelfstandig kunt werken maar wel onderdeel bent van een hecht team? Je takenpakket bestaat uit een mix van de volgende werkzaamheden:
-Het voorbereiden van periodieke afsluitingen en financiële rapportages;
-Het ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekening en begroting;
-Het opstellen van procesbeschrijvingen en het doen van verbetervoorstellen hierin;
-Het ondersteunen bij de salaris- en personeelsadministratie;
-Het doen van verbetervoorstellen in controlcyclus door toepassing van data-analyse;
-Het verzorgen van diverse sub-administraties met name de debiteurenadministratie.

Wat breng jij mee?

Passende opleiding en al ervaring opgedaan in vergelijkbare functies? Check! Je hebt HBO werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar werkervaring. Om zo goed mogelijk je werk te doen is het belangrijk dat je analytisch sterk bent en nauwkeurig werkt. Je krijgt energie van het werken met cijfers binnen een klein hecht team. Als echte teamplayer kun je prima samenwerken met collega’s, vrijwilligers en andere sportprofessionals op alle niveaus. Het liefste heb je ook kennis van en ervaring met Exact Globe. Affiniteit met sport, in het bijzonder volleybal, is natuurlijk leuk maar zeker geen vereiste.

Over ons

De Nederlandse Volleybalbond is de overkoepelende organisatie voor zaal, beach- en zitvolleyballers in Nederland. We houden ons onder andere bezig met het ondersteunen van verenigingen en hun leden en het organiseren van competities en (internationale) evenementen. Met ruim 90.000 actieve leden, 600.000 mensen die graag volleyballen, jaarlijkse topsportevenementen en miljoenen fans van de nationale teams is de Nevobo een bond die maatschappelijke impact wil maken en daaraan actief partners wil verbinden. De Nevobo staat voor een inclusieve volleybalsport en vertaalt dit ook naar de organisatie. Je komt te werken op de afdeling Financiën. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het gehele financiële proces van de Volleybalbond. Denk aan het verzorgen van diverse sub-administraties, managementinformatie en verslaglegging en het beheer van de financiële middelen ten behoeve van de planning- en controlcyclus. De afdeling kenmerkt zich door expertise en zelfstandigheid en ook de positie van allround financial houdt in dat je een divers takenpakket krijgt waarin je de ruimte en vrijheid krijgt om deze zelfstandig uit te voeren.

Wat wij je bieden

-Een team van ervaren professionals die in een positieve en informele sfeer met elkaar samenwerken;
-Een inspirerende werkplek op ons kantoor bij ’de Weerelt van Sport’ in Utrecht. Hier draait alles om sport en werk je samen met de beste mensen uit de sportwereld. Wij werken hybride dus ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
-Doorgroeimogelijkheden;
-Aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling. Je kunt bij ons trainingen volgen en samen met je leidinggevende reflecteer je regelmatig op je eigen ontwikkelwensen;
-Een organisatie die zich nationaal en internationaal maatschappelijk inzet op thema’s die passen bij de volleybalsport, zoals vitaliteit, gezondheid en inclusie;
-Een jaarcontract met de intentie voor een vast dienstverband, bij voorkeur voor 32-38 uur in de week;
-Een passend salaris (€3.028-€4.368 p/m) en eindejaarsuitkering volgens CAO Sport;
-Volledige OV-vergoeding en/of reiskostenvergoeding op basis van werkelijk gereden km’s en/of een thuiswerkvergoeding;
-24 vakantiedagen per jaar op basis van 38 uur p.w.;
-Een laptop en telefoon.

Reageren?

Heb je interesse? Mail dan je CV en motivatie vóór 12 mei naar de Nevobo, ter attentie van Marit Schepers (HR manager/marit.schepers@nevobo.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Astrid Beumer via 06-25595552.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Marit Schepers

Marit Schepers

HR Manager