Save the date voor onze Regiocafés!
Regiocafés

Save the date voor onze Regiocafés!

Gepubliceerd op 19 september 2024

Met veel plezier nodigen we bestuurders en kaderleden van volleybalverenigingen uit om deel te nemen aan onze aanstaande Regiocafés. Deze inspirerende bijeenkomsten zijn bedoeld om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, en de banden tussen verschillende volleybalverenigingen te versterken.

Waarom deelnemen? 
De Regiocafés bieden een mooie kans om in een informele setting te netwerken met collega-bestuurders en kaderleden uit de regio. Het is een perfecte gelegenheid om actuele onderwerpen te bespreken en van elkaars successen en uitdagingen te leren.

Wat kun je verwachten? 
Tijdens de Regiocafés komen relevante en actuele thema’s aan bod die gericht zijn op het versterken van volleybalverenigingen en het bevorderen van de volleybalsport. Denk hierbij aan jeugdvolleybal, sociale veiligheid, wedstrijdzaken en talentontwikkeling.

Voor wie? 
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor bestuurders en kaderleden van volleybalverenigingen die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van hun clubs en die graag kennis en ervaringen willen delen.

Data en locaties
De exacte locaties van de Regiocafés worden binnenkort bekendgemaakt. De vermelde plaatsen zijn een indicatie. We raden je aan de data alvast te reserveren in je agenda. Meer informatie over de precieze locaties en de agenda volgt binnenkort. 

  • Dinsdag 12 november 2024 - Omgeving Amsterdam
  • Woensdag 13 november 2024 - Omgeving Assen
  • Dinsdag 19 november 2024 – Omgeving Eindhoven
  • Woensdag 20 november 2024 – Omgeving Zwolle
  • Dinsdag 26 november 2024 – Omgeving Rotterdam/Gouda
  • Woensdag 27 november 2024 - Omgeving Arnhem

Zien we jou tijdens een van onze regiocafés? We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Geertje Lensen

Geertje Lensen

Accountmanager