Rabo ClubSupport stemcampagne: doet jouw club mee?

Rabo ClubSupport stemcampagne: doet jouw club mee?

Gepubliceerd op 29 mei 2023

Ook dit jaar organiseert Rabobank weer de Rabo ClubSupport Stemcampagne. Ruim 500 volleybalclubs haalden vorig jaar met deze campagne extra geld op voor de clubkas.

De Stemcampagne van Rabobank is een jaarlijks terugkerende campagne waarmee verenigingen die een rekening hebben bij de Rabobank geld kunnen verdienen voor de clubkas. Met de Stemcampagne, dat onderdeel is van Rabo ClubSupport, wil Rabobank clubs sterker en toekomstbestendig maken. Tienduizenden verenigingen en stichtingen doen hier ieder jaar aan mee, waaronder in 2022 520 volleybalverenigingen.

Aanmelden

Vanaf vandaag kunnen verenigingen zich aanmelden om deel te nemen aan de Stemcampagne van 2023. Alle verenigingen die klant zijn bij de Rabobank ontvangen hiervoor een brief. De inschrijfperiode is van 29 mei tot 11 juli en inschrijven kan op raboclubsupport.nl.

Is jouw vereniging geen klant bij de Rabobank, maar wil je wel gebruikmaken van de mogelijkheden van het Rabo ClubSupport-programma? Hier vind je informatie om klant te worden.

Bij de inschrijving voor de Stemcampagne geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, het aanbieden van gezonde voeding in de kantine, het inclusiever maken van het sportaanbod of de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen.

Stemperiode

De stemperiode is vervolgens van 4 t/m 29 september. Ieder Rabo-lid kan dan stemmen op zijn drie favoriete clubs. Iedere uitgebrachte stem op jouw vereniging levert geld voor de clubkas op.

Meer informatie over Rabo ClubSupport en de Stemcampagne