Profiteer van mooie acties via Volleybaldirect!
Partners

Profiteer van mooie acties via Volleybaldirect!

Gepubliceerd op 8 oktober 2024

Het zaalseizoen is weer begonnen! Is jouw club nog voorzien van voldoende ballen? Of willen jullie graag extra trainingshulpmiddelen gaan gebruiken?  Volleybaldirect heeft een mooi aanbod!

Korting met de ballenpakketten van Volleybaldirect
Ben je op zoek naar nieuwe volleyballen voor jouw club of team? Volleybaldirect biedt voordelige ballenpakketten aan waarmee je, bij grotere afname, profiteert van extra korting. De pakketten zijn verkrijgbaar in sets van 5, 10 of 20 stuks, perfect voor trainings- of wedstrijdballen.

GALA is een populaire keuze: 11 van de 17 Eredivisieclubs spelen met GALA-volleyballen. Wil je jouw team voorzien van de beste ballen tegen scherpe prijzen? Bekijk dan de ballenpakketten en bestel vandaag nog!

Korting met de ballenpakketten van Volleybaldirect
Ben je op zoek naar nieuwe volleyballen voor jouw club of team? Volleybaldirect biedt voordelige ballenpakketten aan waarmee je, bij groteVerbeter je training met trainingsartikelen
Naast ballenpakketten biedt Volleybaldirect een breed scala aan trainingshulpmiddelen om je training te optimaliseren. Of het nu gaat om de Master Attack voor het verbeteren van aanvalstechnieken, de spronghoogtemeter voor het bijhouden van prestaties, het blokbord voor bloktraining of een alles-in-één pakket voor een complete oplossing. Volleybaldirect heeft het allemaal in huis.

Tactische voorsprong met het coaching board
Volleybaldirect alleen voor spelers? Absoluut niet. Voor coaches hebben zij ook de perfecte tools, waaronder de nieuwste coaching boards. Dit tactiekbord is ideaal om tijdens trainingen en wedstrijden strategieën te bespreken en je team naar een hoger niveau te tillen. Een must-have voor dit seizoen!