Nog geen Verenigingsexpert binnen de club?

Nog geen Verenigingsexpert binnen de club?

Gepubliceerd op 18 augustus 2022

Wil je de kwaliteit van trainers en coaches vergroten? Dan is het tijd voor een eigen Verenigingsexpert! Hoe? Wij leiden de geschikte kandidaat gratis voor je op.

Trainers en coaches, ze zijn onmisbaar. Graag zie je ook dat iedere trainer en coach, ongeacht het niveau, beschikt én blijft beschikken over de juiste kennis en kunde waarmee zij spelers met veel plezier beter maken, maar bovenal lekker laten bewegen. Maar hoe kun je dit op een laagdrempelige manier organiseren? Door aan de slag te gaan met een Verenigingsexpert binnen jullie club.

Wie kan dit zijn?

Iemand van jullie club kunnen wij gratis opleiden tot de toekomstige Verenigingsexpert. Na het volgen van de tweedaagse opleiding is de Verenigingsexpert bevoegd om de beginnerscursus (VT1) te geven, binnen jullie club. Makkelijk toch? Iedere trainer en coach kan dan op een laagdrempelige manier aansluiten bij deze cursus zonder daarvoor ver te hoeven reizen. Hiermee verhoog je de kwaliteit én kun je deze ook nog eens borgen.

Is er iemand binnen de club die deze rol perfect zou passen en is hij of zij in het bezit van een VT3-diploma en VOG? Als deze toekomstige Verenigingsexpert ook nog eens lid is van de Nevobo en 18 jaar of ouder, dan is het tijd om in actie te komen.

Handig om te weten
De opleiding zal plaatsvinden tijdens het WK Volleybal Vrouwen, namelijk op zaterdagochtend 1 en 15 oktober op Nationaal Sportcentrum Papendal (Arnhem).

Kom in actie!

Deel dit bericht met jullie toekomstige Verenigingsexpert! Hij of zij kan zich inschrijven voor de opleiding via onderstaande button. Eerst meer informatie? Dat kan. Check hiervoor onze informatiefolder.