Nieuw platform Volleybalmasterz live

Nieuw platform Volleybalmasterz live

Gepubliceerd op 3 juli 2023

Vanaf nu kun je je spelregelkennis bijspijkeren op het vernieuwde platform van Volleybalmasterz.

Misschien heb je het al gezien: op 1 juli is Volleybalmasterz verhuisd naar een nieuwe omgeving. Het platform maakt nu onderdeel uit van Nevobo.nl en is daarmee toekomstbestendig. Daarnaast biedt de nieuwe omgeving, waar Volleybalmasterz onderdeel van uitmaakt, ons de mogelijkheid om het aanbod van online trainingen, cursussen en opleidingen uit te breiden. Zo wordt in het najaar de lang verwachte Engelse spelregeltoets gelanceerd. In de toekomst volgt meer nieuw aanbod. Als daar nieuws over is, lees je het op Nevobo.nl.

Dit moet je weten als gebruiker van Volleybalmasterz

Allereerst is het goed om te weten dat er voor jou als gebruiker weinig verandert. Je kunt Volleybalmasterz nog steeds bereiken door naar www.volleybalmasterz.nl te gaan. Via deze url word je automatisch doorverwezen naar het nieuwe platform: de expertise-omgeving van Nevobo.nl. Om naar Volleybalmasterz te gaan, klik je op 'log in’. Vervolgens kun je inloggen met je Nevobo.nl-account. Je bent nu op de startpagina van het nieuwe platform beland en daar zie je welke modules voor jou beschikbaar zijn. Klik onder het kopje ‘beschikbare curssusen’ op ‘Volleybalmasterz’. Onder de tegel ‘over deze cursus’ vind je meer uitleg over de module, hoe de navigatie werkt en waar je welke onderdelen kunt terugvinden op het platform. Naast ‘over de cursus’ vind je vier andere tegels, van links naar rechts:

  • Klik op ‘Volleybalspelregels in het kort’ voor meer informatie per spelregel.
  • Klik op ‘15 spelsituaties’ voor uitleg over de 15 situaties in het volleybal en de 5 oefentoetsen.
  • Klik op ‘Informatie voor clubs’ voor flyers, informatie, een presentatie, een clubtoets en het bijbehorende antwoordblad.
  • Klik op ‘Doe hier je spelregeltoets’ om de eindtoets te doen en je certificaat* te behalen.

Heb je 16 van de 20 vragen goed? Gefeliciteerd! Je bent geslaagd. Je mag de toets zo vaak doen als je wil.

*Let op: alleen als je relatiecode in je nevobo.nl account is ingevuld, ontvang je een certificaat.

Wat is Volleybalmasterz?

Om optimaal van volleybal te genieten is het belangrijk dat je de spelregels snapt. Want hoe meer spelregelkennis, hoe leuker de sport! We bieden spelregelkennis graag op een laagdrempelige manier aan en dat doen we via Volleybalmasterz. Op dit platform kunnen spelers, scheidsrechters, trainers, ouders, bestuurders, etc. hun kennis bijspijkeren door te oefenen, lezen, en natuurlijk de spelregeltoets te maken. Heb je de toets gehaald? Dat is goed nieuws, want dat betekent dat je als scheidsrechter in actie mag komen. Maar nog belangrijker: je toont aan dat je de spelregels kent!

Contact

Heb je toch problemen met inloggen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: volleybalacademie@nevobo.nl.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Volleybalacademie