Heeft het Jeugdfonds al een plek in jullie communicatie?
Jeugdvolleybal

Heeft het Jeugdfonds al een plek in jullie communicatie?

Gepubliceerd op 2 september 2024

Met de start van het nieuwe sport- en cultuurseizoen lanceert het Jeugdfonds een nieuwe campagne voor ouders. Tijdens deze campagne roept het Jeugdfonds ouders/verzorgers van kinderen waar thuis niet genoeg geld is op om een aanvraag te doen bij het Jeugdfonds, want elk kind verdient het om mee te doen op hun favoriete club. En dat is gewoon mogelijk met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Help mee om de boodschap van het Jeugdfonds verder te verspreiden! Zo kunnen we nog meer kinderen de kans geven om deel te nemen aan sport en cultuur. Download de toolkit hieronder en deel het bericht binnen jouw club. Controleer of je op de contributiepagina van de clubsite al verwijst naar het Jeugdfonds en andere relevante ondersteunende fondsen. Samen maken we sporten en cultuur voor alle kinderen mogelijk!

Over Gewoon mogelijk.

In deze campagne laten we het effect zien van het lid zijn van een sport- of cultuurclub door de ogen van ouders. Het gaat om meer dan alleen het volgen van de sporttraining of dansles. Je ziet je kind ook vrienden maken, stralen, nieuwe dingen leren, meer zelfvertrouwen krijgen en meedoen. Dat kunnen ouders gewoon mogelijk maken, met hulp van het Jeugdfonds.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch mee kunnen doen met (beach)volleybal of een andere sportieve of creatieve activiteit.

Voor die kinderen en jongeren betalen zij de contributie of het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen, zoals kniebeschermers, een wedstrijdshirt of sportschoenen. In samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur streven we ernaar zoveel mogelijk gezinnen te bereiken en de drempel zo laag mogelijk te maken om te kunnen (beach)volleyballen of een andere sportieve of creatieve activiteit te kunnen doen.