Fluiten op 1e divisie niveau met VS4!

Fluiten op 1e divisie niveau met VS4!

Gepubliceerd op 14 oktober 2022

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw scheidsrechterscarrière? Dat komt goed uit! Wij willen jou graag klaarstomen om wedstrijden op hoog niveau te fluiten. Meld jij je aan voor de VS4-opleiding?

Dit is je kans! Wedstrijden fluiten op eerste divisieniveau. Lijkt jou dit een mooie uitdaging? Dan bieden we jou de mogelijkheid om binnen 10 maanden opgeleid te zijn tot VS4-scheidsrechter.

Fluiten op eredivisieniveau binnen handbereik met VS4

Na het behalen van de opleiding VS4 kun je binnen zeer korte tijd doorgroeien naar een scheidsrechter binnen het topvolleybal! Misschien sta jij straks een wedstrijd te leiden in de Eredivisie volleybal óf wellicht zelfs op internationaal niveau!

Opzet opleiding VS4
Bij de VS4-opleiding en de opleiding voor nationale scheidsrechters is er begeleiding op maat. Middels een Leercoach, een praktijkbegeleider en scheidsrechterbegeleiders word je geholpen om jouw ambities op hoger niveau te fluiten te realiseren, op een manier die voor jou het beste werkt.

Duur en kosten VS4
De opleidingsduur van de VS4, bestaande uit verschillende workshops, intervisiebijeenkomsten en een praktijkdag, bedraagt 10 maanden. Als deelnemer sta je voor een jaar ingeschreven, zodat je na die 10 maanden voldoende tijd hebt om je Proeve van Bekwaamheid (PvB), waarin je een wedstrijd moet leiden, af te leggen. Na het behalen van je PvB ontvang je van ons je welverdiende diploma en licentie om wedstrijden op eerste divisieniveau te leiden! Mooie bijkomstigheid: de kosten, exclusief reiskosten, nemen wij voor onze rekening!

Speciale uitnodiging voor vrouwelijke scheidsrechters!

Graag doen we een speciaal verzoek aan alle vrouwelijke (potentiële) scheidsrechters: meld je aan en ga net als Hélène Geldof de wereld over en fluit de mooiste wedstrijden! Benieuwd naar hoe zij het fluiten op internationaal topniveau beleeft? Bekijk dan haar vlog en lees haar verhaal.

Samen met de Europese (CEV) en Wereldvolleybalbond (FIVB) zet de Nevobo zich in om meer vrouwelijke scheidsrechter op hoger niveau op de bok te krijgen.

Realiseer jouw ambities!

Ben jij er klaar voor? Geef je dan op via het aanmeldingsformulier.

Je hebt tot en met vrijdag 28 oktober de tijd. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de coördinator Arbitrage Opleiding en Ontwikkeling Gertjan de Haan via gertjan.de.haan@kader.nevobo.nl of stuur een e-mail naar volleybalacademie@nevobo.nl.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega’s van de afdeling

Volleybalacademie