Everaert en Meppelink vormen nieuwe directie

Everaert en Meppelink vormen nieuwe directie

Gepubliceerd op 11 juli 2023

Na het vertrek van algemeen directeur Guido Davio zijn de directietaken binnen de Nevobo herverdeeld. Michel Everaert en Herman Meppelink vormen vanaf nu de tweekoppige directie.

Michel Everaert volgt binnen de directie van de Nevobo Guido Davio op als algemeen directeur. Everaert was bij de Nevobo directeur sportontwikkeling en evenementen. In zijn aangepaste rol blijft hij een aantal van zijn huidige werkzaamheden doen en neemt hij een aantal verantwoordelijkheden van Davio over.

Meppelink blijft technisch directeur en gaat binnen de directie een aantal extra verantwoordelijkheden vervullen, waaronder de verantwoordelijkheid voor opleidingen.

Een aantal werkzaamheden van de voorheen drie directeuren wordt belegd bij het managementteam van de Nevobo. Daarnaast worden de verantwoordelijkheden voor de interne bedrijfsvoering bij een nieuw aan te trekken collega belegd. De vacature voor deze functie wordt op korte termijn uitgezet.

“We hechten veel waarde aan het waarborgen van de continuïteit van de organisatie”, aldus Nevobo-voorzitter Peter Sprenger “Binnen dit kader willen we het team nu en de komende jaren optimaal neerzetten en ontwikkelen in de lijn met de cultuur die er nu is. Michel en Herman kennen de organisatie door en door en zijn al jarenlang een belangrijke spil binnen de Nevobo en de volleybalwereld daarbuiten. Hun kennis en expertise gaan ook in hun aangepaste rollen een grote bijdrage leveren aan de ambities die we als volleybalgemeenschap hebben.”