Doet jouw club mee aan de Rabo ClubSupport stemcampagne?
Rabo ClubSupport

Doet jouw club mee aan de Rabo ClubSupport stemcampagne?

Gepubliceerd op 16 juli 2024

Rabobank organiseert dit jaar opnieuw de Rabo ClubSupport Stemcampagne. Vorig jaar hebben 559 volleybalclubs extra geld weten in te zamelen voor hun clubkas! Verenigingen kunnen zich aanmelden tot en met 20 augustus.

De jaarlijkse Stemcampagne van Rabobank, onderdeel van Rabo ClubSupport, biedt verenigingen met een Rabobank-rekening de kans om geld te verdienen voor hun clubkas. Deze campagne is gericht op het versterken en toekomstbestendig maken van clubs. In 2023 namen tienduizenden verenigingen en stichtingen deel, waaronder 559 volleybalverenigingen.

Aanmelden

Verenigingen kunnen zich aanmelden voor de Stemcampagne van 2024. Alle verenigingen die klant zijn bij de Rabobank hebben een unieke stemcode van de lokale Rabobank ontvangen. De inschrijfperiode loopt tot 20 augustus 2024. Bij de inschrijving geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, zoals het verduurzamen van het clubhuis, het aanbieden van gezonde voeding in de kantine, het inclusiever maken van het sportaanbod of de werving van extra vrijwilligers, waardoor meer clubleden kunnen deelnemen.

Is jouw vereniging nog geen klant bij de Rabobank, maar wil je wel gebruikmaken van Rabo ClubSupport? Hier vind je informatie om klant te worden. 

Stemperiode

De stemperiode loopt van 2 tot en met 24 september. Elk Rabo-lid kan in deze periode stemmen op drie favoriete clubs. Elke uitgebrachte stem op jouw vereniging levert geld op voor de clubkas.