Club van het Jaar verkiezing 2024: Een unieke clubcultuur!
Club van het Jaar

Club van het Jaar verkiezing 2024: Een unieke clubcultuur!

Gepubliceerd op 9 oktober 2024

Dit jaar staat de Club van het Jaar verkiezing in het teken van clubcultuur en sfeer. We zijn op zoek naar volleybalverenigingen die een sterke clubcultuur hebben opgebouwd en een positieve sfeer creëren voor al hun leden. Is jouw volleybalvereniging uniek voor wat betreft sfeer en/of cultuur? Geef je dan nu op voor de Club van het Jaar verkiezing!

Of het nu gaat om tradities, de betrokkenheid van vrijwilligers, of hoe je nieuwe leden verwelkomt, alle elementen maken jouw club uniek! Misschien blinkt jouw club wel uit in het organiseren van de tofste feestjes of de leukste activiteiten! 

Wat maakt jouw club speciaal?
Elke vereniging heeft haar eigen cultuur, haar eigen verhalen en rituelen die de club vormen. Hoe zorgen jullie ervoor dat iedereen zich thuis voelt, ongeacht het niveau, de leeftijd of achtergrond van je leden? Wat heeft jullie clubcultuur tot nu toe opgeleverd en welke ambities hebben jullie voor de toekomst?

Doe mee aan de Club van het Jaar verkiezing 2024!
Herken je jouw vereniging in dit thema? Meld je dan aan vóór 3 november en laat Nederland zien wat jouw club zo uniek maakt!

Genomineerd?
De genomineerden worden op 15 november bekendgemaakt en krijgen kort daarna de uitnodiging om hun verhaal digitaal te pitchen voor een vakjury. Daarna worden de genomineerden voorgesteld aan het publiek en krijgt iedereen de kans om te stemmen op de Club van het Jaar. De uiteindelijke uitslag wordt gebaseerd op de uitslag van de stemmen van het publiek en de bevindingen van de vakjury.

Prijzen
Op 27 november wordt de winnaar bekendgemaakt en naast de titel ‘Club van het Jaar’ is er een prachtige prijs te winnen: €1000,- om een fantastische activiteit te organiseren om de clubsfeer nog verder te vergroten. Daarnaast wordt er een video bij jullie vereniging opgenomen om jullie clubcultuur en -sfeer in beeld te brengen.