Clinic beachvolleybal voor beginnende beachtrainer

Clinic beachvolleybal voor beginnende beachtrainer

Gepubliceerd op 2 augustus 2023

Op dinsdag 22 augustus spelen de TeamNL Lange Mannen een uitzwaaiwedstrijd tegen België in Sportcampus Zuiderpark in Den haag. Een mooie aanleiding om zaalvolleybal én beachvolleybal te combineren.

Daarom organiseren we voorafgaand aan het interland een clinic beachvolleybal speciaal voor beginnende beachvolleybaltrainers. Maak van die kans gebruik om je basisvaardigheden als beachtrainer bij te spijkeren!

Clinic van ervaren beachtrainer

Onder leiding van een ervaren beachtrainer (meer informatie hierover volgt) ga je op de 22e van 17.00 uur tot 18.00 uur aan de slag met de basisvaardigheden van training geven op het zand. Je leert tijdens de clinic hoe je een goede beachvolleybaltraining organiseert, welke onderdelen daarin belangrijk zijn, welke aanpassingen je maakt ten opzichte van een indoortraining en welke technieken en tactieken belangrijk zijn om je spelers aan te leren.

De clinic is gratis en na afloop ben je uitgenodigd om plaats te nemen op de tribune om de Oranje mannen te supporten! Je hebt tot 20 augustus om je in te schrijven voor de clinic en de oefenwedstrijd Nederland-België. Er is plek voor maximaal twintig trainers dus zorg dat je er snel bij bent.

Als je je hebt aangemeld dan ontvang je een paar dagen voorafgaand aan de clinic een mail met alle informatie die je nodig hebt voor 22 augustus.

Oefeninterland Nederland-België

In voorbereiding op het Europees kampioenschap spelen de TeamNL Lange Mannen twee uitzwaaiwedstrijden tegen België. Op dinsdag 22 augustus om 19.30 uur in Den Haag en op woensdag 23 augustus om 19.30 uur in Den Bosch. De wedstrijden zijn de laatste voorbereiding op het Europees kampioenschap dat voor de Lange Mannen op 31 augustus begint. Hier vind je meer informatie over de oefeninterlands.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rik Eisma via rik.eisma@nevobo.nl.