Campagne 'Kies een club' van JFSC is live!

Campagne 'Kies een club' van JFSC is live!

Gepubliceerd op 31 mei 2022

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur lanceert de campagne ‘Kies een club’ om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven lid te worden van een sport- of cultuurclub. Deel met ons mee!

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen daardoor bijvoorbeeld niet op volleybal, voetbal, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Voor deze kinderen staat het Jeugdfonds Sport & Cultuur klaar. Zij betalen de contributie of het lesgeld voor deze kinderen, want sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen.

Campagne ‘Kies een club’

Met de campagne ‘Kies een club’ kan een ouder of verzorger met geldzorgen via kieseenclub.nl op een laagdrempelige manier in contact komen met Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds zorgt ervoor dat de zij in contact worden gebracht met een intermediair die een sport- of cultuuraanvraag kan doen. Een intermediair is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam.

Deel met ons mee!

Ieder kind verdient toegang te hebben tot sport en cultuur, ook als er geldzorgen zijn. Deel jij net als wij deze boodschap? Check de campagnepagina ‘Kies een club’ voor alle benodigde middelen en kom in actie!

Tip: Vertel ook meer over het Jeugdfonds Sport & Cultuur op jullie website, bijvoorbeeld bij meer informatie over een lidmaatschap. Hiervoor kun je gebruikmaken van de tekst hieronder.

Jeugdfonds Sport & cultuur: iedereen kan meedoen!

Wil je graag volleyballen, maar lukt het thuis niet om de contributie te betalen? Dan is Jeugdfonds Sport & Cultuur er om jou te helpen. Lees er meer over op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.