Bekijk de webinar 'Beachvolleybaltraining geven'!

Bekijk de webinar 'Beachvolleybaltraining geven'!

Gepubliceerd op 17 februari 2022

Bekijk de webinar en krijg toegang tot de nuttige informatie, tips en ervaringen, zodat jij als trainer een aantrekkelijke beachvolleybaltraining kunt organiseren, voor jong en oud.

Verschillende specialisten geven jou als trainer de benodigde handvatten voor het geven van een aantrekkelijke beachvolleybaltraining in de webinar 'Beachvolleybaltraining geven'. Zo vertelt Guus Klein Lankhorst, projectleider Jeugdvolleybal en RTC trainer, op eenvoudige wijze wat een goede basis is om een beachvolleybaltraning te geven, aangevuld met praktische oefeningen voor jong en oud.

Pim Scherpenzeel, opleider Nevobo, vertelt kort en bondig welke mogelijkheden er zijn om opleiding tot beachvolleybaltrainer te volgen. Ook geeft hij uitleg over subsidiemogelijkheden die hiervoor beschikbaar zijn. En staat Henk Steeghs, competitieleider Nationale Beachcompetitie, stil bij het belang van een veilige sportomgeving sportomgeving en dat we binnen de sport per doelgroep gedragsregels gemaakt hebben.

Bekijk de webinar 'Beachvolleybaltraining geven'

Vragen

Heb je vragen over beachvolleybal, zoals het geven van een training of de realisatie van een beachaccommodatie? Henk Steeghs, competitieleider Nationale Beachcompetitie helpt je op weg.

Ook interessant

Beachsport Nederland helpt met vragen en aanleg
Is jouw club of gemeente geïnteresseerd in het realiseren van een beachaccommodatie? Dan kunnen de Nevobo en Beachsport Nederland helpen, ook vanuit het Lokaal Sportakkoord. Lees meer over de mogelijkheden.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met
Henk Steeghs

Henk Steeghs

Competitieleider Nationale Beachcompetitie